Som massør i Køge tilbyder jeg en række forskellige behandlinger. Døjer du med ondt i knæet, hovedpine, stress på arbejdet eller vil du bare gerne have en lækker wellness behandling, så kan jeg hjælpe dig.

Hvilke reaktioner kan opstå?

En fysiurgisk massage behandling kan resulterer i en række helt normale reaktioner fra kroppen idet at fysiurgisk massage udløser en masse affaldsstoffer.

Du kan modtage fysisurgisk massage af forskellige årsager

Det er vigtigt at huske at drikke rigeligt med vand efter endt behandling, da fysiurgisk massage udløser affaldsstoffer der skal udskilles fra kroppen således at disse ikke bliver ophobet i kroppen.

Hvilke reaktioner kan forekomme

Nogle klienter oplever at de under eller efter behandlingen får en følelsesmæssig reaktion. Årsagen til dette er, at et problem i kroppen kan skyldes en følelsesmæssig uforløst situation. Dette er helt naturligt, da vores fysiske og mentale legeme hænger sammen og er gensidigt afhængige.

Ømhed i kroppen

Ved behandling af problemer kan der opstå ømhed 1-2 dage efter behandlingen, som så vil aftage og give den ønskede fornemmelsen af lettelse af problemet.

Jo længere tid (jo mere kronisk) et problem har eksisteret i kroppen, jo længere tid og dermed flere behandlinger kræves der. Men er der ikke sket en bedring af en eller anden art ved de første 3-5 behandlinger, vil vi i fællesskab tage stilling til hvorvidt der skal fortsættes eller der skal behandles på en anden måde.