Få et 100% naturligt ansigtsløft med en skøn afstressende effekt.

Japansk Lifting er en naturlig ansigtsløftning udviklet i Japan helt uden kirurgi, eller indsprøjtninger, der bliver benyttet hud og vævsopstrammende teknikker i en kombination af dybdegående massage, zoneterapi, akupressur og lymfe -dræning i ansigtet. Det er primært ansigtets muskler og væv, der behandles, men lifting stimulerer hele kroppen og forbedre dit generelle velbefindende. 

Vi spænder ubevist hele tiden ansigtets muskler, og det forstærkes, når vi er stressede, nervøse, har smerter og er anspændte. Disse daglige spændinger har en tendens til at ”sætte sig fast ” gennem et helt liv og blive til permanente rynker.

Japansk Lifting løfter og glatter ansigtet, og ansigtet afspændes. På den måde giver Japansk Lifting helt fantastiske resultater på et træt og anspændt ansigt og det virker forebyggende og forsinker ansigtets naturlige aldringstegn. Ved at dræne ansigtet for væskeophobninger udglattes ansigtets små hævelser.  Poser under øjnene og misfarvninger vil blive kraftigt reduceret, og ansigtet får et afslappet, friskere, sundere og yngre udseende.

Opnå dyb afspænding og ro med Japansk Lifting. Japansk Lifting er en dyb og afstressende og afbalancerende behandling, som skaber ro og velvære i krop og sind.

Samtidig er Japansk Lifting så afslappende og behagelig, at de fleste finder dyb ro eller falder i søvn under behandlingen.

Behandlingen er velegnet til både kvinder og mænd - Alle hudtyper – og har ingen bivirkninger.

 

Selve behandlingen 

Ansigtet afrenses

Spirulina maske lægges

Hovedbundmassage

Masken fjernes

Olie til ansigtet på føres

Selve den manuelle behandling starter 

Lymfedranage i ansigtet

Ansigtet afrenses

Blid ansigtsmassage med kolde saltstenskugler

Fugtighedscreme samt øjencreme påføres 

Fodmassage

Ansigtet aftørres 

 

Behandling 70 min. 600 kr.