RAB-behandleren er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed som RAB-godkendt. RAB er en beskyttet titel der er din garanti for kvalitet og sikkerhed for at du er i sikre og kompetente hænder når du modtager behandling.

Jeg hedder Anne-Marie Mosegaard er gift og har 3 store voksne drenge. Jeg har i 25 år arbejdet i socialpsykiatrien og derved altid haft med mennesker at gøre. I sommer 2018 valgte jeg at starte op på uddannelse som massør. Jeg er uddannet fra  Skolen for Kropsbehandling i Kongens Lyngby, hvor jeg blev eksamineret Fysiurgisk Massageterapeut og idrætsmassør 2019.

Jeg er uddannet Fysiurgisk Massageterapeut og Idrætsmassør med 660 timer fra Skolen for Kropsbehandling i Lyngby og RAB registreret. Derudover er jeg medlem af Brancheforeningen for Fysiurgisk Massage (BFM). Udover at skulle opfylde en del etiske regler, er jeg via brancheforeningen dækket af en forsikring mod hændelige uheld.

Massageformen

Den massageform jeg bruger er, kombineret lange glidende strøg med en mere specifik bearbejdning og dybdegående behandling af musklerne.

Led frigørelse og muskelafspænding

Jeg arbejder med ledfrigørelse, og både med stimulering og afspænding af musklerne. Vejrtrækning og udstrækning er også vigtige elementer i min behandling.

Hensyn til krop og sjæl

Jeg integrerer behandlingens teknikkerne i et unikt massage-flow som har en både effektfuld og harmonisk virkning. Hvor der tages hensyn til både krop og sind.